Deprecated: Required parameter $template follows optional parameter $base in /var/www/vhosts/adijos.nl/Adijos/wp-content/plugins/cc-coming-soon/public/class-cc-coming-soon.php on line 475

Deprecated: Required parameter $atts follows optional parameter $output in /var/www/vhosts/adijos.nl/Adijos/wp-content/themes/trawell/core/extensions.php on line 181

Deprecated: Required parameter $instance follows optional parameter $output in /var/www/vhosts/adijos.nl/Adijos/wp-content/themes/trawell/core/extensions.php on line 181
Wie is Jos? | Adijos

Wie is Jos?

Jos

Op mijn 25ste toch maar besloten om een keer die droom na te jagen. Jarenlang gezegd dat ik het graag een keer wilde doen. Maar door veelal drogredenen niet gegaan. Inmiddels was ik zelfs al aan het sparen voor mijn eerste huis. Maar kut, dan heb ik echt een reden om nooit meer te gaan. En dat is mij iets te definitief. Dus de knoop maar doorgehakt.

Het begon allemaal zo’n 6 jaar geleden toen ik studerend in Zwolle besloot om stage te lopen in Australië. Niet heel goed voorbereid op wat ik kon verwachten. Maar het werd toch eens tijd om mijn Engels te verbeteren en was toe aan ‘iets’ nieuws. Redelijk last-minute een stageplek gevonden en toen maar vertrokken naar Sydney.

De vijf maanden die ik daar heb doorgebracht waren geniaal. Ongeveer vier maanden heb ik in Sydney gewoond. En de rest heb ik gebruikt om de gehele oostkust en Outback te bezoeken. Ik vond het gewoon echt drama om weer naar huis te vertrekken. Toen wist ik al wel dat ik meer van de wereld wilde ontdekken.

Alweer een kwart leven verder moet ik toch maar eens daad bij het woord voegen. Op deze site zal ik zo nu en dan een artikel plaatsen over mijn bevindingen. Puur omdat ik het leuk vind voor mezelf om ze later weer eens terug te lezen. Daarnaast heb ik soms misschien wel iets te melden waar een andere wat aan heeft. Want ook ik doe de laatste tijd niks anders dan artikelen zoeken van bepaalde activiteiten of bestemmingen.

Ik ben geen taalvirtuoos of communicatief talent. Mijn teksten zullen zeker niet altijd foutloos zijn. Mede omdat ik soms ook nog wel lui ben aangelegd en geen zin heb om het nog een keer na te lezen. Daarnaast blijk ik een drama in mijn eigen tekstuele fouten te zien.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Adijos,
Jos Stijkel

Zie verhalen